Når løbetræningen må lægges på hylden

Der er ikke ret meget der er være end at man ufrivilligt må lade planerne om løbetræningen blive ved planerne, og være nødsaget til at holde sig inden døre eller bare ikke har tiden til løbetræningen.
Om det er vejret der ikke er løbevenligt for Dig, eller har den daglige travlhed taget overhånd, så de 24 timer i døgnet bare ikke er nok, eller helt andre grunde, er egentlig lige meget. Så her er der lige nogle enkelte små ideer til at holde dig bare LIDT i form. Det kan dog ikke gøre det ud for en løbetur, men det er en lille hjælp til at holde motivationen oppe og gi en mental overbevisning til at man trods alt gør noget ved sin træning. Og så styrker det også de muskler som de fleste af os glemmer i dagligdagen. Nemli` Core`n  🙂

IMG_3565

Det vil være en fordel at have en liggeunderlag til at udføre øvelserne på, men ikke nødvendigt.

Er du ikke vandt til at lave core øvelser, så gå roligt til værks. 3 gange om ugen er fint til at starte med, og så kan man øge antallet af træninger/gentagelser og tiden man træner efter nogle uger.

Det er for øvrigt anbefalelsesværdigt at lave core øvelser året rundt og ikke “kun” når man af en eller anden grund må holde sig væk fra løbetræningen.

 

 

Rigtig god træning til alle.

Ulrik Torp Pedersen

 

Dette indlæg blev udgivet i din-løbetræner. Bogmærk permalinket.