Personlig Træner

Har Du behov for en Personlig træner til at komme i gang med løb eller komme videre i dit løb. Skriv til mig med en forespørgsel.

Jeg har behov for info om:

Hvad er dit nuværende niveau.
Hvor meget træner du i dag, og hvordan.
Hvad er MÅLET med træningen.

Pris for personlig træningsvejledning: 275,- for 45 min.
Trænings session kan indeholde, specifikt løbetræning, Intervaltræning, indblik i varieret træningstur, Løbeteknik, kropskontrol og styrketræning herunder specielt core øvelser.

kørsel: 3,75,- pr km udover 15 km (total kørte km)

 

Ulrik Torp Pedersen
cykelben@gmail.com

Mobil: 40357644

 

Jeg laver ikke personlige træningsprogrammer, altså sådan at der står skrevet hvad man skal løbe og i hvilken fart den enkelte dag / hvor mange gange man skal løbe om ugen, samt km tal.
Det jeg laver er trænings vejledning hvor jeg tager udgangspunkt i den måde personen træner NU (har trænet den sidste ½ år hvis informationerne er tilgængelige) og ud fra niveau og hvad der ønskes at træne imod hjælper/vejleder i hvordan træningen kan ændres, hvilke parametre man bør have mere af, og hvilke mindre. Samt hjælpe med at finde en del øvelser til primært at styrke core muskulaturen.

Hvorfor laver jeg ikke Personlige træningsprogrammer..?
Min holdning er at man skal kende en person RIGTIG RIGTIG godt før man kan lave en personlig plan. Og man skal som minimum ha lavet en del test og specifike målinger for at vide hvor stor ”motoren” er på den enkelte løber…! Ellers bliver programmet ”BARE” et estimat og det findes der meget af på nettet. som ALLE kan downloade.